Bröllopsväska

Måste bara visa min söta väska som jag sydde till ett bröllop som vi var på den 10 maj (det var bland de första dagarna när det var 25 grader varmt, fantastiskt). Den är sydd i ett sidentyg med broderade blommor på och fodrad med ett grönt thaisidentyg. Jag tycker själv att den blev jättesöt och pricken över i till min laxrosa klänning. En söt liten accessoar.

En tanke på “Bröllopsväska

  1. Hej Annabell, vilken fin väska, den har jag inte sett förr även om jag också var på bröllop den 10:e Maj. Kan jag beställa en likadan?/Ann-Sofie

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: