Mitt horoskop

Det här är mitt horoskop från senaste Elle. Jag tror att det är skrivet för mig, det stämmer så bra!

I slutet av juli börjar en väldigt kreativ period för din del. Det ser ut som om du börjar utöva någon form av konstnärligt hantverk. Det kan vara allt från målning eller att skriva till trädgårdsarbete. Det viktiga är egentligen inte vad du gör, utan att du får utlopp för din fantasi och livslust. Att skapa tillfredsställer ett grundläggande behov hos dig. När du ser dina verk växa fram känner du dig lugn på ett sätt som du aldrig kan uppnå i ditt vanliga arbete. Det är glädjen att få skapa något utan press från omgivningen som gör dig så harmonisk.”

2 reaktioner till “Mitt horoskop

  1. haha, det känns som att det kan stämma in för många av oss bloggare inom denna genre… :-)Kul att du länkat till min blogg – jag ska lägga upp din också! /makiato

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: