Skåpsinteriör

Jag har fått frågan vad jag ska ha i det svarta skåpet! Hela understa hyllan rymmer en servis som jag har ärvt av min mormor. Den är helt komplett med tallrikar i fyra olika storlekar, soppterrin och uppläggningsfat. Jag har aldrig sett att min mormor har använt den, men hon tyckte om att fylla sina skåp med vackert porslin. Jag tycker att den är jättefin och det tycker även min man, det är ju roligt att han tycker det. På de andra hyllorna har det inte flyttat in något ännu men det ska nog inte bli några problem!

En tanke på “Skåpsinteriör

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: