Felklipp

Ibland har jag inte huvudet med mig riktigt! Två felklipp blev triss i väskor! Hade fått en beställning av Carina på en sminkväska och hon önskade ett visst mått. Första gången klippte jag för liten och andra gången såg jag när jag sytt den färdigt att den var för liten. Så tredje gången gillt blev det äntligen rätt storlek! Men det gör inget, de blev ju jättefina tycker jag. Tyget är fantastiskt, äkta 70-tal, som jag hittat i svärmors garderob! Jag tror att hon vill ha en av väskorna.

9 reaktioner till “Felklipp

  1. Tjo! Men oj vilken krativ bloggerska jag hittade här, du syr verkligen helt underbara saker i härliga tyger! Me like 🙂 Härlig bloggdu har som gör en sååååå lycklig!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: