Höstinspiration

Jag har också virkat ett halsband som jag tovat små bär på, det blev ganska så fint!

Vi fick en uppgift i skolan där vi skulle inspireras av hösten. Det var väldigt roligt, skulle kunna göra hur mycket som helst, men här är mina bidrag. Jag stickade ett stycke på stickmaskinen som jag sedan knöt in stenkulor i och tovade i tvättmaskinen. Det blev en skojig effekt med stora bubblor. Jag klippte isär tyget och sydde ihop till ärm-muddar. Här är resultatet!

4 reaktioner till “Höstinspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: