Tygtryck

På senaste tiden har det inte blivit så många väskor sydda, tyvärr! All min tid går åt till mina projekt i skolan, i och för sig är det också roligt. Jag har mest ägnat mig åt textiltryck, det är verkligen jättekul, man kan göra mycket roliga saker. Här är lite smakprov av vad jag gjort. Trevlig halloween!

8 reaktioner till “Tygtryck

  1. Så fina saker du syr och snygga tyger! Det där svamptyget har jag också köpt, skillnaden är bara att mina tyger bara blir liggande i en låda… tycker visst inte det är så kul att sy som jag tror…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: