Sminkväskor

Här är några beställningar på sminkväskor som jag gjort. De ska till Norge, kul. Lägg märke till solstrimman som kommer in från vänster sida. Man får verkligen passa på att ta bilder på dagen när det är ljust. Just idag hade jag tur att solen sken, det var verkligen vackert ute.

5 reaktioner till “Sminkväskor

  1. Dom var ju hur fina som helst! Tyget på den första var helt underbart! =) Själv tycker jag att det är jättesvårt att sy dragkedjan längst upp, blir ju bara knas ju, så det gör mig ännu mer impad. =)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: