Necessär

Jag har sytt en necessär i det här underbara tyget som ni har sett flera gånger förut. Jag tycker jättemycket om det, men nu har jag bara småbitar kvar av det, tyvärr. Jag hoppas att Carina som beställt necessären tycker lika mycket om den och tyget som jag gör. Det känns i alla fall roligt att sy i tyg som man tycker om.

4 reaktioner till “Necessär

  1. Det är det som är praktiskt när man har en liten Panda hemma, man behöver bara pyttesmå bitar. 🙂 Inte för att jag syr så ofta men när jag väl gör det blir det lagom små projekt. 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: