Mössor


Den här dragspelsbaskern stickade jag till mig själv förra året, tyvärr blev den lite liten till mig. Jag är jätteglad att min minsta dotter Cornelia tycker om den och använder den. Mönsterkit kan man köpa hos Garnhärvan!


Min äldsta dotter Vendela tycker att den här mössan är ”fin för att vara hemstickad”! Alltså är det inte så poppis med hemstickat när man är 11 år, helst ska det vara ett speciellt märke. Lite trist att se ut som alla andra tycker jag. Den här mössan har jag i alla fall stickat till mig själv, men hon får gärna låna den om hon vill. Lite djärv är den med den cerisa färgen (syns inte så bra på bilden) jag som inte brukar använda så starka färger och inte heller ha mössa så ofta, men nu syns jag i alla fall!

8 reaktioner till “Mössor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: