Nyår hos a n n a b e l l

Igår passade jag på att ta några bilder ute eftersom det var rimfrost, det är så vackert. Det här lilla huset har vi på våran tomt, det har faktiskt min man byggt! Det är inte riktigt färdigt inuti. Från början var det tänkt att bli en lekstuga, men nu börjar barnen bli för stora, så jag röstar för att det ska bli min lilla pysselateljé, vad tycker ni?

Några frusna blommor som pryder rabatten.

GOTT NYTT ÅR 2009

önskar jag er alla som tittar in på min blogg!

9 reaktioner till “Nyår hos a n n a b e l l

  1. Gott nytt år tillbaka och undrar vad du hoppas på för röster ang. lilla huset i detta forum… ha ha! Jag röstar HÖGT och TYDLIGT på att det ska bli ditt hus! Om du vill kan jag skicka ett vykort till din make och kidsen…Kram till dig!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: