Underbara tulpaner

Nu har jag också varit på den härliga plantskolan, Lilla Torps Trädgårdar i Götegorg, där man kan peka på vilken tulpan man vill ha och som skärs av direkt från löken. Fick inspiration av både tavelhus & petraO (som också har en tävling) som har varit där. Vilket underbart ställe, två hela växthus med bara tulpaner i alla möjliga färger. Jag valde förstås rosa, eftersom det är en av mina favoritfärger!

5 reaktioner till “Underbara tulpaner

  1. Jättefin bukett du köpt. Kanske jag kan ta mig till Lilla Torp i morgon. Hoppas det då är lika soligt som idag så får man en fin promenad där också. Vilket fint arbetsrum du har och vilken utsikt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: