Söndagsfika

Igår var det söndagsfika! Det är det bästa jag vet och jag älskar att baka! Numera blir det inte så ofta fika hos vänner och bekanta, tyvärr. Kanske beror det på att alla är upptagna med barnens aktiviteter och husrenoveringar. Det var bättre förr! Igår hade vi i alla fall kaffe-gäster, och jag hade bakat! Morotskaka och småkakor från A piece of cace av Leila Lindholm, hon gör fantastiska bakverk. Och så den godaste kladdkakan som jag fått receptet från en vän som i sin tur har fått det av en känd restaurant i Göteborg, den är superkladdig! Mums!

3 reaktioner till “Söndagsfika

  1. Vilka fina kakor du hade bakat. Ser verkligen gott ut. Fin bild också :)Nu har jag äntligen svarat på utmaningen som jag fick av dig.Hoppas att du har det pyssligt och bra.Kram M

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: