ordning och reda

Jag har sytt ett fodral till mina stickor av tyget som jag fick av min pysselkompis, rosa och sött! Innan hade jag verkligen ingen ordning alls på mina stickor, upptäckte också att jag hade många dubletter. Nu är det mycket roligare att leta fram stickorna!

6 reaktioner till “ordning och reda

  1. Ett verkligt fint stickfodral i så där gulliga tyger, som jag gillar, men som jag tror att andra tycker är för barnsliga. Nu känner jag mig stärkt!

    Gilla

  2. Nu har skådat in på din underbara blog! Urtjusigt. Jag fick genast lust att slänga ut alla tunggrodda böcker och jobbmåsten, ut i den regniga söndagen, och ta fram stickor och symaskin… Inspiration helt klart!Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: