Storebrorsväskor

Jag känner två små pojkar som har blivit storebröder! Visst är det väl så att man ska få en present när man har blivit en stor bror!? Tyget köpte jag för länge sedan, kanske 9 år se´n, till min son. Hade tänkt sy en regnkappa till honom då men det blev aldrig av. Jag tror han är glad för det, för han avskyr mönster. Men jag tycker att tyget är jättefint!

6 reaktioner till “Storebrorsväskor

  1. Och här kommer en tackhälsning från en nybliven storebror som nu ser om möjligt ännu stoltare ut när han går omkring med sin alldeles egna väska! Albert hälsar att den passar utmärkt om man ska packa sina Bu och Bä-böcker…Jättefin tycker också hans mamma som även tackar stort för det otroligt söta hjärtat till lillebror Folke.Hälsningar till hela familjen!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: