I helgen

eller rättare sagt i fyra dagar har jag varit på Koster tillsammans med min pysselkompis och numera också uppsatskompis. Det var alldeles underbara dagar vi fick där eftersom vädret var fantastiskt och ön likaså. Jag hade handarbete med mig, men det blev ingen tid över för det utan dagarna och kvällarna gick åt till att skriva och skriva och skriva!!! Nåja, lite annat hade vi tid till också, promenader, packmoppeåkning (!), god mat, och vin i solsken.
Vi kunde i alla fall sitta utomhus och jobba, härligt!

3 reaktioner till “I helgen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: