Idag!

har vi lämnat ifrån oss uppsatsen! Det känns väldigt konstigt, men också skönt! Jag och min bästa uppsatskompis har verkligen levt sida vid sida sedan januari, och nu är det (nästan) över. Trots att det har varit jobbigt under tiden så har vi ändå haft jättekul och lärt oss hur mycket som helst. Vilken tur att jag har haft min bästis! Vad ska jag göra med all tid nu? Tror inte att det är några problem, kanske sy!

6 reaktioner till “Idag!

  1. Grattis Anna!Så härligt att äntligen bli klar!Jag tror inte att du kommer få några problem att fylla fritiden!Kram,Marita

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: