Ny modell

Häromdagen när jag och barnen var på Brännö och badade såg jag en tjej som hade en så käck väska. Den var lite långsmal (lagom för en pet-flaska och något mer) med lagom långa axelband så att väskan bärs tajt under armen. När jag kom hem var jag tvungen att sy en liknande, så här är annabells strandenväska! Jag tyckte den blev så fin så jag använder den även när jag ska till sta´n! Hoppas att ni alla njuter av sommarvärmen! Själv ska jag iväg och jobba idag, tur det finns AC!

6 reaktioner till “Ny modell

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: