3 reaktioner till “Dagens lunchväskor

  1. Jösses vad du är produktiv nu!Superfina väskor, de kommer säkert gå åt som smör i solsken:)Vilken marknad är det du ska vara med på?Kram

    Gilla

  2. Jag tror att många vill ha dina väskor. Hur mycket som går åt beror på prissättningen. Ju lägre pris desto fler sålda väskor, men inte nödvändigtvis bättre förtjänst. Bry dig inte om om det blir väskor över, för dem kan du säkert sälja på bloggen om inte annat. Vad jag vill säga är egentligen: Sälj inte för billigt! Man känner sig åtrådd om allt går åt, men det är inte säkert att köparna uppskattar en billig sak lika mycket som en dyr. Tänk efter vad du lagt ner i tid och pengar och prissätt efter det.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: