Igår

var jag ju med på en marknad, det var jättekul! Vädret såg inte så bra ut till en början och jag tänkte ”neej, jag vill inte stå ute i spöregn en hel dag” det är det värsta väder jag vet, men så sprack det upp och blev jättefint! Och sålde gjorde jag också, jättekul! Tack alla ni som tyckte om och ville köpa av mina väskor och tack alla ni som gav mig så fina kommentarer! Tack, det var en lyckad dag!

7 reaktioner till “Igår

  1. Hej Anna,Eftersom jag besökte dig på marknaden, så vet jag att alla dina olika väskor var jättefina och det var verkligen jättesvårt att välja en favorit!!Nu har jag startat min blogg (http://maritasmaskor.blogspot.com/)som du kan titta på om du vill.en fråga, hur gör jag för att det ska gå att lägga till kommentarer för andra…?Kram Marita

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: