Presenter

I helgen har jag varit på en mysig mödrar och döttrar weekend i Stockholm. Såklart hade jag med några presenter i form av väskor. Den här lilla tjejiga väskan var förstås till dottern.
Hennes mamma är inte lika förtjust i rosa och blommigt så hon fick en sminkväska i det här tyget som jag vet att hon gillar. Tack så mycket för en jättemysig helg!

5 reaktioner till “Presenter

  1. Hej Anna! Vad kul att du hittade inlägget jag skrev om dina helt ljuvliga pocketboksfodral och sminkväskor. Jag hade tänkt skriva en rad här och säga till dig men det föll tyvärr bort ifrån minnet. Hoppas att det var okej att låna dina bilder. En vacker dag när jag får lite tid över ska jag beställa:-) // Victoria

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: