Quiltat täcke

Det var ett tag sedan som jag sydde det här lilla täcket men jag tänkte att det var roligt att visa det. Det var ett projekt som jag gjorde i skolan och i det ingår det tryck, lappteknik och quiltning. Täcket blev inte så stort eftersom tiden var knapp, men det är väldigt skönt att ha på benen i TV-soffan när man är frusen. Baksidan och kanterna av täcket är av cremefärgad sammet.
Alla mittenlapparna har jag tryckt själv. Den här fina bilden har jag hittat på nätet och skrivit ut i skrivaren med hjälp av Bubble-jet, det blir jättebra. Vissa tryck är gjorda med löv som jag hämtat i naturen. Jag är själv väldigt nöjd med mitt täcke och det är många som har beundrat det!

4 reaktioner till “Quiltat täcke

  1. Täcket är mer än jättefint!!Härligt komponerat med bilderna och färgerna!Du får berätta mera om hur man gör med trycken när vi ses någongång!Kram och krya på dig! Hörde att du var lite dålig.

    Gilla

  2. Hi, hi…. svar på din fråga om hur mannen går med på blommiga tapeter – Han har inget val 😉 Han har lärt sig efter ett antal år att det är ingen idé att sätta sig på tvären!Köket på landet delar jag med mina bröder och de är vana efter min mamma. De har inga direkta åsiker utan låter mig hållas!Ha en trevlig söndag i solen!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: