9 reaktioner till “Godisväska

  1. Vilken bra idé att sy i crepe-papper! De blev verkligen jättefina! Förstår att tjejerna gillade väskorna (och innehållet!)Jag vet inte om Britt-Marie har stickkurser i Göteborg, men hör med hemslöjden. Dem verkar hon ha ganska mycket samarbete med, så de kanske vet.

    Gilla

  2. Hej! Jag har inte läst så mycket på bloggen på senare tid, för jag har haft det snärjigt med att hinna med allt i trädgården. Nu ser jag fint lapptäcke och gulliga rosa väskpåsar! Jättefint!HälsningarKristina

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: