En väska till mig själv

Faktiskt så har jag väldigt få ”annabell-väskor” själv, har oftast inte tid att sy till mig själv. Det blir som med skomakarens barn, som man brukar säga. I alla fall så var det på tiden att jag fick en väska av mig själv och så passade jag på att pröva en ny modell. Den har en rund platta i botten som man sedan rynkar själva väskdelen på så att den blir lite lagom påsig. Axelbanden är så pass långa så man kan hänga väskan på axeln. Jag blev riktigt nöjd med den.

4 reaktioner till “En väska till mig själv

  1. Snyggt med Annas axelvärmare i vitt! Väskan är också snyggt pösig i mysigt tyg, men inte typiskt Annabell-väska, kanske. Jag kopplar dem mer mot lite striktare former.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: