Till mina fröknar

Nu är min sista praktikperiod över för den här terminen, eller rättare sagt för alltid. Snart får jag börja praktisera på egen hand, eftersom jag går min sista termin och snart är färdig slöjdlärare. Känns lite läskigt men ändå så spännande. Har varit hos två härliga lärare som jag har lärt mig mycket av och såklart var de värda något från annabell.
Måste bara visa den här härliga Dahlian som har vuxit i min trädgård. Jag tycker att den ser ut som en fantasiblomma, men den är helt verklig. Fantastiskt vad naturen kan skapa.

3 reaktioner till “Till mina fröknar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: