Jag älskar vitbroderier

och så har jag sett att det finns så mycket fina lampskärmar att köpa med vitbroderier på. Men så onödigt att köpa när man kan göra själv. Nej, broderat har jag inte gjort men jag har sytt den. Det vackra broderit står min kära mormor för, hon hade så många fina lakan med vackra broderier. Det här örngottet var utslitet men broderiet fanns kvar och räckte perfekt till en lampskärm.

6 reaktioner till “Jag älskar vitbroderier

  1. Åh så fint Anna!!!Så glad din Mormor ska vara när hon ser hur fint du har använt hennes vackra broderi. Jag är säker på att hon ser det, där uppifrån :)Ha en jätteskön helg!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: