Förvånad

det blev jag när min son sa att han ville att jag skulle göra en mössa åt honom! Ännu mer förvånad blev jag över färgvalet, han som brukar vara så försiktig. Jag hade satt på ett ”annabell”-märke, men upptäckte häromdagen att det saknades! Han hade vänt ut och in på mössan så att inte märket syntes, det blev lite för mycket för honom, finurligt tycker jag.

4 reaktioner till “Förvånad

  1. Jättesnygg mössa!Praktiskt med en mössa man kan vända in och ut eller ut och in!Välkommen till oss på Gamla Påvelundsskolan.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: