Solig helg!

Hej kära vänner som tittar in här! Den här helgen ska det bli soligt och härligt vårväder, så härligt! Visst passar det då bra med de här väskorna i gult och grönt, riktigt våriga. Tyget har Marjatta Metsovaara gjort och det är ett gammalt retrotyg, jättefint! De här väskorna ska jag ta med till Norrköping imorgon då jag ska sälja lite väskor hos Majas Rum , det ska bli jätteskoj! Kom gärna in om ni har vägarna förbi! Hoppas alla ni får en riktigt skön och solig helg!

En tanke på “Solig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: