Fina väskor till fina fröknar

De här två väskorna har jag sytt till två av fröknarna som jobbar på min skola, de blev så himla fina, om jag får säga det själv! Tyget har jag haft liggande bra länge, och det är ju verkligen jättefint. Jag köpte det på tradera, tyvärr är det slut nu! Är det någon som vet varifrån det kommer?

3 reaktioner till “Fina väskor till fina fröknar

  1. Jag har plats 12, i mittenraden bredvid lekplatsen, så då borde vi stå rätt så nära varandra ändå. Kul!Kan inte heller hjälpa dig med tyget, men visst var det fint! Och väskorna med!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: