Har ni sett

vilken skatt jag har! Jag gillar verkligen det här ”Picknick-porslinet”, jag har det på sommarön. Jag tycker att det blir finare ju mer jag tittar på det. Synd att jag inte hade väskorna med mig i picknick-tyget, då hade de också varit med på bild. Jag saknar även en skål jag har som glömdes bort vid fotningen.

3 reaktioner till “Har ni sett

  1. Åh, så tjusigt! Det är verkligen en klar favorit! Men varför har du porslinet i sommarhuset? Hade det varit mitt hade jag använt det så ofta som möjligt! Själv fyndade jag en fin ungsform i serien Eden igår som gjorde mig mycket glad!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: