Sonens skörd

Min son som är 13 år tycker att det är jättekul att odla och det här är hans skörd av tomater och gurkor. Det har vuxit med en rasande fart i sommar och det är klart att det är jätteintressant att se hur det växer! Han tycker att vi borde ha ett växthus där han kan odla sina små plantor, men det får vi nog fundera på. Nu när vi har tagit av tomaterna har de blivit jättekonstiga på utsidan, det verkar som de håller på att ruttna, är det någon som vet vad vi har gjort för fel? Gurkorna är också lite konstiga, skalet är väldigt hårt, så de måste skalas (vet inte vad det var för sort). Men det var i alla fall kul att se hur det växte!

2 reaktioner till “Sonens skörd

  1. Fint! Jag vet inte vad som kan vara fel. Jag odlar bara sånt jag kan och det är jordgubbar, sallad, kryddor, bönor och squash. Squashen går inte att hejda! Den växer i pallkrage utan att jag gör någonting. Den kan jag verkligen rekommendera!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: