Surdegsbröd

Jag har gjort ett litet försök att baka surdegsbröd! Det är både spännande och frustrerande innan man kommit igång. Igårkväll gjorde jag i alla fall i ordning en deg som skulle jäsa i kylskåpet över natten, men inte jäste den. Jag lät den stå framme i rumstemperatur hela dagen men inget hände. Jag bakade till slut ihop degen och körde in den i ugnen med isbitar på plåten och allt! Ut kom de här fina små bröden, de har fortfarande inte jäst och de är små och tunga, men de smakade i alla fall ganska så gott. Kanske vågar jag mig på ett nytt försök!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: