Barnsligt förtjust

är jag i Estrid Ericsons elefanttyg och nu har jag sytt nya kuddar till köket. Jag har också målat min gamla kökssoffa vit (tidigare träfärgad) och så har den fått ett nytt tyg i svart, vaxat med linnestruktur som är lätt att torka av. Jag är riktigt nöjd!

5 reaktioner till “Barnsligt förtjust

  1. Snyggt! Påminner mig om att det står en kökssoffa i vår källare, som jag skulle renovera DIREKT när vi flyttade in. Det är 2 år sen nu… Kanske i sommar?Kommer du vara med på Hantverksmässan i Söderköping i år? Jag (och bloggaren Wikit) ska va med.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: