Sommarens projekt

hann i alla fall bli klart innan sommaren tog slut, det var ganska länge sedan jag började med tröjan. Tanken var att jag och äldsta dottern skulle dela på den, men jag har inte vågat pröva tröjan ännu för den var så fin på dottern, misstänker att den inte sitter lika fint på mig. Så vi får väl se om hon delar med sig, än så länge har hon inte velat ta den av sig och det är ju ett gott betyg från en tonåring! Mönster och garn kommer från Strikk, med vissa ändringar i kanterna.

2 reaktioner till “Sommarens projekt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: