Skönt med mössa

Jag tror inte att jag använt mössa så mycket någonsin som jag har gjort de senaste vintrarna, men det är ju toppenskönt, verkligen. Kul att se att så många unga personer också gillar mössa, så var det inte när jag var yngre, då använde man inte mössa alls! Bra modepryl alltså:)

Den här är stickad i ett jättegosigt tjockt ullgarn (som jag tappat bort vad det hette) med stickor 12 och såklart fick det bli lite bling bling på också, det förgyller vinterkylan:)

En tanke på “Skönt med mössa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: