Mitt hem i Leva & Bo

 I senaste numret av Leva & Bo kan ni läsa ett reportage om mig och mitt hem.

 Det var för ett år sedan som det fotades här hemma och sedan dess har det faktiskt genomgått en renovering, så idag ser det inte alls ut som det gör på bilderna.

 Bilderna är verkligen jättefina och det var roligt att läsa om sig själv:)

 Så här skapar man Annas stil:)))

5 reaktioner till “Mitt hem i Leva & Bo

  1. Det var jättekul att läsa om dig i reportaget Anna, du har ett jättefint hem!Och jag tyckte nästan att jag kände igen en och annan möbel från förr… 🙂

    Gilla

  2. Älskar dina handgjorda mugg(ar) och måste fråga, är det Anna Wrigstad Östberg (Anna Keramik) som gjort dem?????Jättefint hem också ;)/Magdalena

    Gilla

  3. Ååååå, såg dem för ca tre år sedan uppe i Sundsvall på \”Magasin 8\” och tänkte att jag skulle önska mig temuggarna (de är ju lite större)i 40-års present. Fick ett växthus ist =D men tyvärr hann jag inte åka tillbaka och köpa dessa muggar eftersom butiken hann stängas 😦 Har två av hennes blomkrukor =DSom tur är har jag kvar hennes visitkort och hon håller till i Bollnäs (enligt kortet) och det är inte långt från mig ;)Igen, väldigt inspirerande och vackert hem/Magdalena

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: