Min barndomsstad

 Jag är uppvuxen i Söderköping och det är en liten stad med mycket historia. 
Det är väldigt mysigt att på somrarna ”åka hem” och uppleva denna småstadsidyll.
Allra finast tycker jag att Drothemskvarteren är, där det finns massor av söta små gränder och skeva trähus. Där tycker jag om att promenera omkring och fantisera om hur livet såg ut för flera hundra år sedan. Ovan är mitt absoluta favorithus som kallas Villa Rosa, det ligger precis vid Göta Kanal, det är såå fint! Jag ska inte säga så mycket mera utan jag låter bilderna tala.

En tanke på “Min barndomsstad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: