Hej 2018 med nyårsdukning & nyårsmeny

 Vad härligt att det är nytt år och att vi går mot ljusare tider:)
Nyår känns som om man vill ha lite mer krispigt och bubbligt än julen.
Jag dukade med samma gamla ärvda servis som jag hade till jul.
Den passar bra i all sin enkelhet och med guldkanten.
Jag strösslade med guldigt konfetti och så hittade jag guldiga
underlägg gjorda i pärlor som jag tyckte passade finfint.

Guldiga partyhattar och guldiga ”happy new year”- diadem.

Vi startade med ett vin från vinkällaren från 1976!!!
Jaa, det var gott:)

Förrätten stod våra vänner för
Gravad lax med äpplen gurka och pepparrotscreme
Mycket gott och fräscht:)

Huvudrätten hittade jag i senaste numret av Buffé, klicka på länkarna så kommer du till recepten
Allt blev verkligen supergott och jag kan rekommendera att laga det här.

Till efterrätt gjorde jag en fryst jordgubbscheesecake på browniebotten.
Väldigt fräsch och god:)
GOTT NYTT 2018
ÖNSKAR JAG ER:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: