En försköning av sommarbadrummet

På 70-talet byggde min mormor och morfar ett nytt uthus med badrum i på sommarön. Ända sedan dess har det i stort sett alltid sett likadant ut, med furu och storblommiga tapeter. Nu kom jag på att jag ville fräscha till det lite. Jag har behållit den storblommiga tapeten och målat all furu vit. Sedan har det blivit ett nytt bord med handfat och lite annat piff.

Det började med att jag hittade handfatet på Marketplace och tänkte att det skulle passa i sommarhuset. Jag letade runt lite efter bord men hittade inget som jag ville ha. Sedan kom jag på att jag hade ett bord hemma i källaren men det behövde verkligen en dos av kärlek. Kranen kommer från ”det stora varuhuset”.

Den här fina spegeln hittade jag på Instagram från Soluppgången inredning i Ängelholm, den köpte jag när jag var på en Skåne-runda för ett tag sedan. Jag tycker att den passade bra där.

På ett annat ställe i sommarhuset har jag haft det här skåpet, det är min mammas dockskåp som hon hade när hon var liten. Min morfar hade byggt det av gamla sockerlådor, så det är lite kul att spara och kul med en historia. Det är också bra med lite förvaring i badrummet.

I botten av handfatet har jag lagt några stenar som jag plockade på Gotland när vi var där förra året.

Jag är nöjd med min lilla försköning av badrummet, det känns mysigt att gå dit och göra sig i ordning nu.

Jag har inte så många före-bilder, men här ser man lite hur det såg ut innan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: