Rosa – I like it

Idag sydde jag den här härliga jackan i kokt ull. Den är varm och go´för härliga höstdagar utomhus eller är skön inomhus kalla vinterdagar. Om du är sugen så syr jag gärna på beställning, andra färger går att ordna.

Titta gärna lite extra noga på de här fina virkade spetsarna! Jag fick dem och många andra vackra spetsar av min mammas väninna, det är hennes mamma som har virkat dem, otroligt fint arbete! Jättekul att jag har fått dem och det är roligt att kunna ta tillvara på dem.

9 reaktioner till “Rosa – I like it

  1. Jackan var jättefin! Själv tror jag inte att jag kan ha ull, för då kliar det på hela mig, men jag har alltid velat sy nåt liknande till Gumman. Spetsarna är otroligt fina. Jag samlar lite på spetsar för att använda till bl.a. dopklänningar och har funderat på att lära mig virka egna. Då kan man vara glad om de blir sådär fina!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: